Ședință Foto Gravide București

Prețuri Ședință Foto Maternitate

Cum mă pregătesc pentru o ședință foto pentru graviduțe?

1
Ne contactezi din timp, pentru a stabili data și ora potrivită. Timpul poate conta foarte mult, mai ales în ultimele săptămâni de sarcină!
2
Discutăm despre așteptările/dorințele tale pentru ședința foto. Ne poți oferi referințe pentru pozele pe care dorești să le obținem sau îți poți alege anumite tipuri de poze de la noi din portofoliu care îți plac. De asemenea, ne spui ce ținute ți-ar plăcea, din cele disponibile la noi, pentru a le pregăti pentru tine.
3
Recomandăm să ai un machiaj și o coafură lejeră! Părul desprins și pieptănat arată cel mai frumos în asemenea poze.

Întrebări Frecvente despre Ședință Foto Gravide

1Ce înseamnă o ședință foto de maternitate?
O ședință foto de maternitate este o ocazie deosebită pentru a memora frumusețea sarcinii și legătura specială dintre mamă și copil! Prin intermediul pozelor, aceste momente sunt transformate în amintiri de neprețuit!
2Care este perioada potrivită pentru o ședință foto pentru gravide?
Este recomandat să alegeți o asemenea ședință atunci când burtica este vizibilă, dar în același timp, când încă ai comoditatea deplasării sau a șederii în picioare. Așadar perioada între 28-35 de săptămâni a sarcinii este cea mai potrivită.
3Cât timp durează ședința foto de maternitate?
Ședința durează aproximativ, 1 h - 1 h.15. În acest timp, putem realiza poze în mai multe ținute disponibile la studioul nostru.
4Oferiți și rochie pentru ședința foto de maternitate?
Da, oferim diverse ținute: de la materiale ușoare și vaporoase care arată frumos atunci când sunt aruncate în aer sau mișcate cu ajutorul suflantei, până la rochii ajustate pe corp sau rochii spectaculoase cu decupaj pe picior sau burtică! Oferim și accesorii elegante pentru rochii sau păr precum: flori, bentițe din cristale.
5Unde se află studio-ul pentru ședința foto maternitate București?
Studio-ul nostru se află chiar în centrul Bucureștiului, pe splaiul Independenței nr. 2K
6În ce mă îmbrac pentru ședința foto?
Recomandăm să ai cu tine un set de lenjerie de culoarea pielii și o ținută care îți place, dacă este cazul: o cămașă albă și o pereche de blugi sunt articole de vestimentație care arată foarte bine la un asemenea tip de ședință. Dacă vii cu soțul, îi recomandăm să aleagă o ținută clasică: o cămașă de culoare crem, alb, negru sau pastelată și o pereche de blugi sau pantaloni clasici. Printr-urile stridente nu sunt potrivite pentru o asemenea ședință.
7Putem face poze și cu soțul la ședință?
Putem realiza fotografii și cu soțul, dar în acest caz, recomandăm să luați pachetul „cuplu”, deoarece pozele cu soțul necesită un setup diferit de lumini care va fura un pic din timpul alocat pozelor singulare.
8În cât timp primesc fotografiile?
La scurt timp după ședință (1-2 zile lucrătoare) primești nr. de poze în funcție de pachetul ales. Îți alegi fotografiile preferate (la fel, în funcție de pachet) și ne spui care dintre ele dorești să fie editate. Pozele editate le vrei primi în jur de 5 zile lucrătoare.